Vi holde ferielukket til og med søndag den 28 juli
Comfort Bilsalg / Biludlejning

One2move Biludlejning Vejle Øst | Danmarks Billigste Billeje Vejle

Hvad enten du har brug for en personbil, varevogn eller flyttebil, så har vi en god løsning til dig. Hos One2move Biludlejning Vejle har vi nemlig et bredt udvalg af lejebiler og kassevogne. Vi er altid klar til at opfylde dine behov og hjælpe dig godt på vejen.

Du finder os hos Industrivej 14f, 7120 Vejle Øst, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Se vores store udvalg af biler i Vejle på linket, og se om din ønskede lejebil er ledig.

Dine fordele hos One2move

Biludlejning i Vejle fra blot 249,- pr. dag
100 km inkl. i prisen pr. døgn
Brugte og velholdte udlejningsbiler
Enkelt og hurtigt online booking
Vi klarer hurtigt de administrative opgaver, så du kan komme ud på vejen med din lejebil.

Alle vores biler må desuden køres med almindeligt B-kørekort - det gælder også vores varevogne og flyttebiler. Endvidere tilbyder vi udlejning af biler til personer under 25 år uden merpris. Det eneste vi kræver er et højere depositum, som du selvfølgelig får tilbage, såfremt alting under lejeperioden er gået, som aftalt.

Vi har et brændende ønske om at være din foretrukne biludlejer i Vejle og omegn, hvorfor vi har sørget for at have mange biler til rådighed i vores flåde til lave priser.

En lejebil til ethvert behov

Hos One2move Biludlejning Vejle har vi både biler til pendleren, familien, kæresteparret eller vennerne. Er pladsbehovet begrænset, kan du leje en økonomisk mikrobil - skal du have plads til barnevognen og børnesæderne, kan du leje en rummelig stationcar.

Du kan klikke på knappen Mere information på vores biler, for at se om de er udstyret med fartpilot, bluetooth eller lignende.

Book din bil online

Vi har sørget for at det skal være så nemt som muligt at booke en bil i Vejle. Når du har fundet din ønskede bil, skal du blot klikke Se om bil er ledig, indtaste dine ønskede lejedatoer og herefter kan du nu booke bilen, såfremt den er ledig.

Når du booker bilen, kan du vælge at tilkøbe ekstra kilometer, forsikringer og tilbehør, hvis du har behov for dette. Du får 100 km inkl. pr. udlejningsdøgn, hvorfor du kun behøver at tilkøbe ekstra km, hvis de inkluderede ikke rækker til dine behov. Vi anbefaler kraftigt, at du køber ekstra km på forhånd, hvis du ved, at de inkluderede ikke rækker. Du får nemlig rabat på ekstra km, hvis du booker dem med det samme, hvorimod du skal betale fuld pris, hvis du kører flere km end de inkluderede.

I din leje er den lovpligtige ansvarsforsikring allerede inkluderet, såvel som en kaskoforsikring. Selvrisikoen er dog forholdsvis høj, hvis uheldet skulle ske. Vi kræver derfor, at du tilkøber en selvrisikonedsættende forsikring, så du er bedre beskyttet.

Lej en kassevogn

Skal din varevogn på værksted? Er der kommet ekstra ordrer ind i virksomheden, og du mangler en ekstra vogn? Står det helt store flytteprojekt for døren? Hvad end dit behov måtte være, så har vi varevognen eller flyttebilen hos One2move Biludlejning Vejle, som du står og mangler!

Vælg blot Varevogn eller Flyttebil i oversigten over udvalget af lejebiler for at se udvalget. Vi har alt fra vans, små og store varevogne til flyttebiler med elektriske lifte.

Vi tilbyder varevogne i forskellige størrelser. Derfor har vi en løsning til dig, hvad end du har brug for at få flyttet et par varer eller en større flytning med flere møbler.

Flyttebilerne kan kan rumme op til 20m3. Med andre ord har vi altså et bredt udvalg af forskellige varevogne og flyttebiler, så vi er sikre på, at vi kan dække dit behov i forbindelse med transporten.

Du kan klikke på Mere information ikonet ud for vores varevogne og flyttebiler, for at se deres indvendige mål.

Alle vores varevogne og flyttebiler må køres med et lille kørekort (B-kørekort).

Information om vores biludlejning

Brænder du inde med spørgsmål vedrørende vores biludlejning i Vejle, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 21493601 eller mail tj@comfortbilsalg.dk.

Ved afhentning af din lejebil bedes du medbringe dit gule sygesikringskort og kørekort.